sobota 9. února 2008

Klipz off the week #3


Pěkný víkend.
Sobota, váš oblíbený pořad klipz off tha week by KNG je tady. Dnes DJ Issue. Jak v prvním tak druhým díle, i dnes zůstaneme za oceánem. Atlantský DJ a hustler DJ Drama vydal (po sérii mixtapů Gangsta Grillz) koncem loňskýho roku svojí první producentskou desku s komplikovaným názvem Gangsta Grillz - The Album. Pozval si tam jména jako Young Jeezy, Jim Jones, Rick Ross, Young Buck, T.I atd atd.. První sing se jmenuje 5000 Ones a hostujou tam Nelly, T.I., Diddy, Yung Joc, Willie the Kid, Young Jeezy & Twista. So check it!





Jeden z nejznámejších a nejrespektovanějších djs na západním pobřeží je DJ Felli Fel. A když vydal loni svou desku DJ Drama nebo Khaled, bylo jasný že co nevidět je napodobí i Felli Fel.. Tenhle člověk, který moderuje svůj rádiovej pořad s poslechovostí až 1,5 milionu lidí, chystá svoje album s názvem Go DJ. První sing se jmenuje Get Buck In Here, na miku Akon, Diddy, Ludacris a Lil Jon! Hymna!



See'ya next week nebo 1.3. na Get Crunk! vol. 3 v Bumbeji..ajt

5 komentářů:

  1. s tou kvalitou videa je to takhle o 200% lepsi nez z youtube.......

    OdpovědětVymazat
  2. hh..kde si vzal jistotu že je to oblíbenej porad:D..kazdopadne oba klipy sou nejvetsi mazec,v tom prvnim to nejvic nici rychlej twista a ten druhej me docela prekvapil protoze tu pecku vubec neznam..tam to tradicne nici luda

    OdpovědětVymazat
  3. tyve v kare mi hraje uz aspon pul roku))

    OdpovědětVymazat
  4. jj..druhej mě rozsek už na jorgos vs. koláč mixtapu loni).. a twista jede jak mixér:D

    OdpovědětVymazat
  5. tyve v tvy kare jezdis predevsim ty:P

    OdpovědětVymazat