pondělí 28. dubna 2008

Busta pro Grand Theft Auto IV+info o hře



Busta Rhymes a jeho novej singl, kterej se objeví ve hře Grand Theft Auto IV.
**Busta Rhymes - Where My Money**

Když už jsme u toho, GTA 4 bude hrozná pecka! Datum vydání je celkem blízko, přesně zítra! Bohužel verze na PC není potvrzená(snad koncem listopadu), takže zatím se můžou těšit majitelé X-Boxu 360 a PS3.. Příběh se bude odehrávat v Liberty City, což je předělaný New York, a Liberty City má pět čtvrtí - Broker (Brooklyn), Algonquin (Manhattan), Alderney (část New Jersey), Dukes (Queens) a Bohan (Bronx).
Hlavní postavou za kterou v Grand Theft Auto IV hrajete je východoevropan (původně byl považován za Chorvata, ale ukázalo se, že pravděpodobně pochází z Ruska) Niko Bellic, který přijíždí do Liberty City kvůli svému bratranci Romanovi a americkému snu. Ten ale neexistuje..
Pár informací co propluly na povrch: Grand Theft Auto IV se odehrává v přítomnosti, to znamená v roce 2008. Liberty City zabírá asi tři čtvrtiny rozlohy San Andreas. Jedna hodina ve hře trvá 2 minuty. Ve hře nabude jediná loadovací obrazovka, ani při přechodu do/z interiéru. Ve hře nebudou děti a ve větším množství ani zvířata. Opět zde budou savehousy (domy, kde si můžete uložit hru).Bude možné vyšplhat téměř na cokoli. Zrcátka u aut odrážejí obraz v reálném čase. V autě je k dispozici nový pohled přímo z něj, je při něm vidět i část palubní desky. Každá ulice v Liberty City má svoje jméno. Je možné rozbít cokoli - okna, dveře atd. Bude možné měnit Nikovo oblečení, ale nebude možné jíst a posilovat, aby byla zachována jedinečná fyzika. V GTA IV už se nesetkáme s lakovnami Pay N’ Spray. Když nakupujete oblečení, můžete vybírat přímo z regálu. Žádné šipky nad hlavami obetí. Opět se dočkáme několika miniher(kulečníku, šipek, kuželek).



GTA 4 vychází 29. 4. 2008
GTA 4 czech site

1 komentář: