úterý 29. července 2008

O2 Sázava Fest '08

Již tento čtvrtek otevře brány jeden z největších letních festivalů, O2 Sázava Fest. V Kácově to letos vypadá na perfektně připravenou akci, kde mimo jiné vystoupí Sean Kingston, Roni Size, The Young Gods, The Skatalites a další.

Fanoušky rapu potěší samostatná Bigg Boss hip-hop stage, kde uvidíš například WWW, Vladimira 518 s PSH, Super Crooo, Tedeho, Lavora adalší.

Festivalové městečko nabízí různá odreagování, namátkou jen Bubble Zone, Chill-out zone Evropy 2, Nescafé kavárna, stan s internetem ale i takový vychytávky jako je Visine lékárna, Rimmel point krásy nebo Canon fotostudio. Jako první festival v ČR nabídne možnost platby kartou!

Samotné festivalové městečko bude od parkoviště a stanového městečka odděleno. Součástí stanového městečka bude NESCAFÉ Camp Hotel a přilehlé hygienické centrum se sprchami, koryty s pitnou vodou a toaletami.

Tolik v kostce, mnohem víc info najdeš na webu http://www.sazavafest.cz/, kde již je kompletní program, FAQ, video z loňska a hlavně ceny vstupenek. Na všechny 3dny vyjde na 990,- v předprodeji, na místě za 1.100,-. S ISIC kartou je sleva kilčo.

Žádné komentáře:

Okomentovat