neděle 25. ledna 2009

První oficiální informace o letním Hip Hop Jamu '09


Základem je bezesporu termín konání a nová lokalita. Hip Hop Jam 2009 s podtitulem Urban Culture Open Air se uskuteční druhý prázdninový víkend, tj. 10. – 11. července 2009. Pořadatelé navíc počítají se čtvrtečním warm upem pro nedočkavce přímo v areálu.

Další zásadní informací je nová lokalita. Hip Hop Jam 2009 se stěhuje z bývalého vojenského letiště u Mimoně do centrální části České republiky – na Pardubicko. Zbrusu novým místem konání letošního Hip Hop Jamu bude letní přírodní areál Svojšice u Pardubic. Lokalita dobře známá hlavně posluchačům taneční hudby, nicméně letos poprvé v historii proběhne v této útulné lokalitě s kapacitou až 10.000 lidí několikadenní rapovej svátek. Návštěvníci mohou počítat s kyvadlovou dopravou z pardubického nádraží, která zároveň povede přes pardubické koupaliště Cihelna! V praxi to tedy znamená, že kyvadlová doprava bude sloužit k dopravě návštěvníků z pardubického nádraží přímo do areálu festivalu a zároveň se budou moci návštěvníci sjet vykoupat na koupaliště Cihelna, hodně kladně vzpomínanou lokalitu prvních 2 ročníků Hip Hop Kempu!

Struktura line upu letního Hip Hop Jamu už též není tabu. V této chvíli se usilovně pracuje na bookingu 2 headlinerů z USA jejichž jména se veřejnost dozví v horizontu několika týdnů. Line up bude navíc doplněn evropským bonusem a nebude chybět kompletní česko-slovenská hip hop špička. V noci se těšte na párty zóny s deejay´s, prostor dostane i veřejný freestyle + beatbox, underground rap a finalisté soutěže Tic Tac Hip Hop Talents! Navíc nemůžeme vynechat jednu z nejzajímavějších věcí premiérového Jamu – street dance arénu! Denní doprovodný program bereme jako samozřejmost a kdo byl na naší premiéře v roce 2007, moc dobře ví, že tuhle část festivalu neodflákneme ;-). To je letní Hip Hop Jam roku 2009. Je jen na tobě, zdali se zúčastníš téhle no.1 události letošních prázdnin!

2 komentáře: