středa 26. prosince 2007

The Chancers: Friendly Fire (download+info)

Máme pro vás tip na výbornou, volně dostupnou muziku. 2 tone kapela z Prahy jménem Chancers, hrající to nejlepší české ska, se rozhodla ocenit podporu svých fanoušků, pro něž přichystala tuto speciální akci, v jejímž rámci si budete moci stáhnout její druhé album Friendly Fire. Ale pozor, tato možnost skončí s prvním dnem nového roku!
Zatímco většina hudebních těles vydá ze sebe to nejlepší s první deskou, Chancers se neustále zlepšují a zatím každá jejich nová deska přinesla něco víc. Někdo by mohl namítnout, že oproti prvotině s názvem Rudeboy Polka pražští rude boys ztratili na bezprostřednosti a syrovosti. Na druhou stranu tento nevyhnutelný krok byl dostatečně vykompenzován kvalitou a technickou propracovaností všech písní, takže o zklamání nemůže být ani řeč.
Dárek Chancers si můžete stáhnout na tomto místě. A pakliže byste měli zájem kapelu podpořit, kluci vzkazují, ať zainvestujete do jejich nejnovějšího počinu A Calling Out, který právem získal pouze výborná hodnocení u odborné veřejnosti a nemenší obliby dosáhl přirozeně i mezi běžnými (ale i náročnějšími) posluchači, anebo máte dorazit na jakýkoli jejich koncert v příští sezóně, kdy společně oslavíte deset let existence této výborné, české kapely.

zdroj: hiphop.agregator.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat