pondělí 17. prosince 2007

Vyvalí na nás W518 peklo?

Pod povrchem všednosti a mrtvých slavíků bublá obrovský kotel kreativity. Nejen zasvěcení dobře ví, kdo je Wladimir 518 a jaká je šíře jeho skillz. Tvůrce komixů, vizuální umělec a rapper malující slovy - to je jen kousek celé mozaiky. Jeho jméno najdete na zdech i v projektech jako je Bigg Boss nebo Meet Factory.
Většina z vás ho určitě zná z legendární české party PSH, nepochybně nejdéle fungující a nejzásadnější hiphopové skupiny u nás.
Wladimir 518 momentálně tráví většinu svého času ve studiu. Wladimir 518 točí konečně své sólo album. Dá se očekávat, že Wladimir 518 půjde po vyšlapaných cestách? Už Rap’n'Roll a jeho křest ukázali, jak může fungovat hudební nosič, netradiční obal a originální scénografie dohromady.
Tohle bude více než album, více než hudební nosič. Od začátku je to jasné. Wladimir okupuje prakticky všechna pražská studia zaměřená na rap. Čekej velké věci. Počátkem roku 08 se začnou dělit dějiny české rap music na dobu před a dobu po. Konec ledna je čas. 518 je kód.
Postupuj dál.
Více info můžeš najít na vizuálech. Dívej se pozorně.
zdroj: boombap.cz

i když novou tvář PSH nemám zrovna v oblibě, Vladimír jako osoba a umělec mě fascinuje, těšim se na nu prodakt a doufám že nezklame...






















Žádné komentáře:

Okomentovat