úterý 20. května 2008

Hip Hop Jam still alive!


Po smutný zprávě, že se letos neuskuteční jediný pořádný open-air hiphop festival, Hip Hop Jam, tak vzápětí sem přichází o poznání veselejší news!
Organizátoři se rozhodli uspořádat jednodenní INDOOR HIP HOP JAM 2008, kde jako headlineři vystoupí kompletní Wu-Tang Clan !!! tzn. METHOD MAN, INSPECTAHDECK, GHOSTFACE KILLAH, RZA, MASTAKILLA, GZA, RAEKWON, U-GOD, CAPPADONNA, MATHEMATICS a STREETLIFE.

Vše se uskuteční ve druhém prázdninovém týdnu a to konkrétně ve čtvrtek 10. července 2008. Místem konání bude Incheba Arena (Malá sportovní hala) na pražském Výstavišti.

Počínaje zítřkem (středa 21.5.2008) startuje limitovaný předprodej prvních 1500 lístků za bezkonkurenčních 490,-CZK + poplatky. Lístky seženete v sítích Ticketstream (www.ticketstream.cz), Ticketportal (www.ticketportal.cz), v pražském Queensu a kamenném Bbarák shopu. Nečekejte na nic, jelikož cena lístků půjde po vyprodání prvních 1500 lupenů nahoru a Malá sportovní hala má omezenou kapacitu 5000 lidí, takže je velká pravděpodobnost, že bude Indoor Hip Hop Jam 2008 s předstihem zcela vyprodanej!
zdroj:hiphopjam.cz
PS: Letos, pokud by byl hhJam, jsme se mohli těšit na jména jako B-REAL OF CYPRESS HILL, XZIBIT, ICE
CUBE, YING YANG TWINS...škoda, tak snad za rok..

4 komentáře:

  1. tak mi prijde ze WU nasli v CR svoji zemi zaslibenou. za posledni dav roky: Reakwon, Mef, Wu without Mef, Red+Mef, Gza..)) ale pokusim se nevynechat ani ted.

    OdpovědětVymazat
  2. kdyz sem to videl na r+m jak tam rvalo tech 5-6k lidi tak se jim ani nedivim ze se jim tu libi:)

    OdpovědětVymazat
  3. oke:jezis to snad ne....

    OdpovědětVymazat