sobota 17. května 2008

náhradní termín na wayna neni, koncert se ruší


Rádi bychom všem fanouškům Lila Wayna vysvětlili celou situaci v rámci tohoto koncertu.

Bohužel, se nám nepodařilo od zastupujícího managementu Lila Wayna získat náhradní termín již ohlášeného a následně odloženého pražského koncertu. Jeho management totiž není schopen na 100% potvrdit datum jeho návratu do Evropy.

Jak je jistě mnohým známo, Lil Wayne se měl vrátit co nejdříve a dokončit své EU Tour po vydání alba Carter III. Ovšem vydání alba se zkomplikovalo a také posunulo z května na červen.

Lil Wayne se maximálně věnuje jeho dokončování a na plánování svého návratu zpět do Evropy neměl čas. Bohužel, i přes původní sliby a ujišťování, že nový termín bude znám 14 dní po zrušení tour a jeho návratu do USA, žádné datum Praha ani další čtyři německé destinace neobdrželi.


/ www.truplayaz.com /.

Vzhledem k této skutečnosti jsme nuceni celý koncert Lila Wayne oficiálně zrušit a dát vám možnost vrátit vstupenky v místě zakoupení!

Předtím než tak učiníte, nabízíme víc než zajímavou nabídku:


Každý, kdo se rozhodne nevrátit vstupenku, může přijít 30. 5. na koncert PUBLIC ENEMY na pražské Výstaviště, kde mu bude u vchodu vstupenka na Lila Wayne vyměněna za vstupenku na Public Enemy a může na koncert!! Je to vlastně v tuto chvílí nejlevnější varianta, jak se dostat na koncert legendárních PE, který vystoupí s live kapelou!

Rozhodnutí je na vás!


Možnost vrátit vstupenku je od pondělí 19. 5. 2008


Více informací na www.hiphopallstars.cz

Dalib & hhallstars team!

5 komentářů: