středa 30. ledna 2008

Boy Better Know a.k.a. Skepta show report

Včerejší koncert BBK nebyl špatnej, ale moje očekávání předčilo výsledek. Už při poslechu hutných basslines předskakujících dj's jsem slyšel od vedlejšího stolu nemilou zprávu, a to že bratři Adenugovi nedorazí kompletní, protože JME prej nestihnul letadlo. Nebral jsem to moc vážně dokud samotnej Skepta nenastoupil na stage a beze slova vysvětlení rozjel s podporou Dj Maximum grimeovou nálož. Show to byla velice slušná, Skepta dával svoje pecky a v kotli bylo hlavně při několikrát opakovanym "Duppy" slušný horko, přesto místama působila trochu rozpačitě, přítomnost někoho dalšího by na pódiu rozhodně prospěla. Každopádně se večer poved, lidi poslechli Skeptův požadavek "we need more drunk people!" dělali bordel a chlastali.
Kolem všeho se motal Affro se svojí obligátní nohou vod stolu a jedinej působil rozrušeně - možná mu zrovna volal Jamie z obejváku.
Chekuj jak to vypadalo na místě, i když kvalita videa vlastní produkce je shit.



"In A Corner" a konec party

6 komentářů:

  1. yeeaah..kvalitni repor..a kalba to musel bejt taky dobra podle toho videa..skoda toho jamieho:(

    OdpovědětVymazat
  2. ale jo kalba slusna ale skepta tam byl chudak tak sam:(...az na nejaky mrdky co tam skakali po podiu dokud je sekuritak nesrazil tvrdou pesti k zemi

    OdpovědětVymazat
  3. nj Sony ericsson.... Ať žije Nokie:)

    OdpovědětVymazat
  4. good job, pekne si nasral ty co tam nemohli)

    OdpovědětVymazat