čtvrtek 3. ledna 2008

Noir! X-mass issue... (download & info)


War Trak Posse nikdy nespí a ze Žižkova přichází další várka novýho soundu do vašich uší! Dj Noir z týhle party přináší novej set - downloadable edition II, vánoční vydání (trochu out-date já vim) volně ke stažení. Je rozdělenej na 5 částí (jenom zvukově, jinak to je jeden soubor což je škoda protože stěží poznám jednotlivý tracky, no co se dá dělat) první a třetí část je laděná do hyphy, druhá a čtvrtá část klubovky a party rap, pátá část jižanskej style. Pokud máte chuť, stáhněte, poslechněte, zahoďte, jak je vám po chuti. Osobně mi tak třetina věcí smrdí, ale někomu se určitě líbit bude. Tracklist zde.

Mimoshodem v březnu vychází nu album od Roll Deep Crew, účast JMEho, Skepty a Wileyho potvrzena, těšte se na příval grajmu, novýho zvuku a novejch hitů!

Na závěr vězte že 29. ledna na Prahu zaútočí londýnská formace Boy Better Know, jmenovitě výše zmiňovaní JME & Skepta a Dj Maximum, a hlavní město zažije další grimeovou kalbu na kterou povinně dorazí všichni fans britskýho konzervatismu!

Download by rapidshare.com: Noir X-mass issue
Download by zSHARE.net: Noir X-mass issue

Hezkej den a dobrou chuť.

Žádné komentáře:

Okomentovat