středa 9. ledna 2008

What the fu#k?!


Chtěl jsem napsat seriózní článek, ale už na to nemám energii a smažim pod deku. Nicméně přinášim další info jak se pobavit za těžce vydřenej cash. Mike Jones, papaláš z Jihu, houstonskej raper a moneymaker navštíví Prahu 20. ledna, tak nezapomeňte navlíct řetězy, nasadit zlatou protézu a vyrazit do Roxy. Peněženka bude tentokrát o 390,- korun lehčí (v předprodeji), na místě ještě o kilo víc.
Mike se narodil v roce '81 v Texasu, vydal spoustu mixtapeů a protože o něm nikdo nevěděl, rozjel podle rady svý babičky kampaň "Who is Mike Jones", svý telefonní číslo tisknul na trička a rozkřikoval do éteru. V dobách největší slávy na něj údajně volalo až 20 tisíc fans denně (můžeme se jenom domejšlet). V roce '05 vydal první regulérní album s nápaditým názvem "Who Is Mike Jones?". Po něm následovaly singly "Still Tippin (feat. Slim Thug & Paul Wall)", "My '64" (featuring Bun B & Snoop Dogg) a další, ze kterejch ale vzniklo jenom EP "American Dream". V současnosti maká na novym albu který má vykouknout na svět v dubnu '08.
Věc druhá: Methodman & Redman přijedou znovu za náma! Podrobnosti ještě nejsou na stole, už teď je ale jistý že dovalej do T-Mobile Arény 11. dubna a asi nám i něco zazpívaj. How High? Too much.

Dobrou noc.

Žádné komentáře:

Okomentovat