úterý 29. ledna 2008

Newspapering



Pár informací přináší radiožurnál Widle.
## Jak jistě každej ví, dneska(29.1.) večer v pražské Lucerně vystoupí krew z East London - grimey Boy Better Know aka JME, Skepta a doplní je DJ Maximum. Začátek party je naplánovanej na 8pm, samotnej koncert začíná ve 22:30. Na místě si připrav 370 Kč, pokud máš T-Mobil tarif(Bav se), dostaneš slevu -150,- .. Brap.
## Pro nedočkavce, kteří se nemužou dočkat prázdnin a festivalů, tady mám 2 termíny co by vás mohli zajímat. HipHop Jam po loňský premiéře se opět vrací, tentokrát ve dnech 25. až 26. července 08, tzn. pátek a sobota, s tim že ve čtvrtek je warm-up mejdan. Lokalita ještě není známa..,,Letošní 2. ročník Jamu bude podobně jako loňská premiéra ve znamení progresu, čistoty a velmi bohatého denního doprovodného programu. Letošní Hip Hop Jam má ambice být ještě lepším než jeho loňská premiéra na mimoňském letišti, " words by 360 Productions.
Druhý datum se týká provaru jménem HipHopKemp, ten se koná tradičně na letišti v HK a to ve dnech 22.-24. srpna 08. Už teď můžeš koupit lupen za cca 700Kč na všechny dny...
## Back to reality. 8. února proběhne v pražské Roxy křest alba Gorila vs. Architekt by Vladimir518. Očekávej propracovanej vizuální zážitek, dekorace, světla a jako host příde Hugo Toxxx. Zásadní akce českýho rapu, tak koukej přijít a podpořit.

Thats all, thx. $ kng $

2 komentáře: